Aktiviteter 2009

Välkommen till våra aktiviteter på Livsglädjens Kennel i Tösse!

24 oktober 2009 hade vi valpträff i Frejdiga kullen med Poetry´s Moonlight Serenade (Freja) som mamma och Livsglädjens proffsige Aslan som pappa. 6 av 10 valpar kunde vara med. Ovan ser Du från vänster Silje, Ludde, pappa Aslan, Viggo, Flisa, Wilda och Leo.

10 oktober 2009 hade vi valpträff med Mjuka kullen efter Donna (Goldzack Donna Summer) och Lasse(River Race Barbaresco) och alla fem valparna kom. De föddes på mors dag 31 maj och ovan ser Du från vänster Ozzy,Nalle,Troja,Harry och Balder. Under Mjuka kullen under Hundar/kullar finner Du fler bilder från denna valpträff.

3 och 4 oktober fick vi med 4 Livsglädjare på MH vid Säffle Brukshundklubb. Lördag, då kameran strejkade, så deltog Mysiga Cindy och Gulliga Flisa och på söndag deltog Mysige Elvis, till vänster ovan och Mysiga Chico,till höger. Alla fyra genomförde sina MH på ett bra vis, vilket är en god kvittens för oss som uppfödare att vi är på rätt väg mot vårt avelsmål i vårt avelsarbete. TACK att Ni alla kom !!

19 september 2009 hade vi funktionsbeskrivning här hos oss på Ängkullen med Gnistrande kullen född 081201 och Gulliga kullen född 080527.Ovan ser Du från vänster Gnistrande Elvira,Gulliga Fia och Daisy, Gnistrande Selma, Pappa Ringmaster Nimbus,Gulliga Fina och Flisa, Gnistrnade Nalle och Gulliga Herman. Vi tackar Testledare Jan Berlund och beskrivare Kerstin Persson och funktionär Elin Karlsson för att Ni ställer upp för att utveckla våra Golden mot våra målsättningar.

12 september 2009 var vi vid Molkom Hembygdsgård där den aktiva Värmlandssektionen anordnat en Goldendag och här har vi några av de åtta Livsglädjarfamiljerna som kom till denna dag där det bjöds aktiviteter i form av utställning, agility, lydnadsuppvisning, apportering, fri dans med hund, femkamp och mycket annat som gav oss tips om hur vi kan ha det mysigt med våra goa Golden. Vi har lagt ut en del kort under de olika kullar som var representerade, nämligen, Pampiga, Eviga, Mysiga, Häftiga och Mjuka kullen.

30 augusti 2009 var vi ett gäng Livsglädjare med ca 10 hundar på SSRK utställning i Uddevalla. Det regnade massor så det blev många leriga hundar och skor tappades på den leråker som man fick springa med hundarna på, men vi hade det blev många goa skratt !

22 augusti 2009 hade via valpträff med Häftiga kullen, där Nimbus är pappa och Grynet mamma. Nedan ser Du från vänster Lorca, Nova, Grynet, Gaija och Nelly. Alla hälsar till syskonen Cayenne, Skrållan och whisky som ej hade tillfälle att komma.

MENTALBESKRIVNING hade vi 15 - 16 juli 2009 vid Uddevalla Schäferhundklubbs anläggning och nedan ser Du vår bedömare Anders Olsson och testledare Mariett och några av deltagarna. Det var 17 olika ekipage som hade möjlighet att vara med och vi tackar alla som kunde ställa upp då detta är värdefullt för att utveckla Goldenrasens standard och vårt eget avelsarbete plus att det är väldigt intressant för var och en att se hur hunden reagerar i olika situationer med hjälp av proffsiga funktionärer. Vi tackar också Klaus och gänget som ansvarade för arrangemanget.

April-Maj 2009 har det varit spårkurs här hos oss och nedan ser Du deltagarna med ledarna Kerston o Jörgen Råberg i mitten på foto nedan.

9 maj 2009 hade vi valpträff med Strålande kullen och det var fem av åtta som hade tillfälle att komma. Nedan ser Du från vänster Elvira, Nalle, mamma Nimbus, Chaplin, Selma och Bella

Nedan ser Du pappa Nimbus från samma valpträff med sina valpar Elvira,Chaplin,Nalle,Selma och Bella.

Livsglädjare på SSRK utställning 4 april 2009 i Bohus. Från vänster har vi Anita med Gulliga Fia som åkt ner från Norge och bakom har vi Malin med Gnistrande Bella som gjorde sin premiärutställning liksom Maria till höger om Ulla ovan med Strålande Lovis och i hagen sitter Gulliga Flisa och Proffsiga Aslan medan Mysiga Mysan liggande kollar in fotografen.

Aktuellt

Nu har Lussan valpat och det blev 4 tikar och 2 hanar.Det finns fler bilder överst, under fliken kullar. Alla valpar i denna kull är nu placerade. Vi räknar med att Millie och/eller Lizzie ska börja löpa under november-december och då ska vi para minst en av dem. Mer info om dessa tänkta parningar under fliken Valpar på G. Du är välkommen att skicka ett mail om Du är intresserad av en valp.