Aktiviteter 2015

Välkommen till våra aktiviteter på Livsglädjens Kennel i Tösse!

25 oktober var vi på SSRK:s workingtest på Trossnäs i Karlstad, På bilden till höger ser Du från vänster supportern Winnie med sin mamma Häftiga Nelly, Ädla Isolde, Solstormige Franc Coppa, Hoppfulle Amos och Moa, Solstormige Gullan, Underbare Troopie, Solstormige Ansgar och Fräsige Frej. Bäst gick det för Solveig Nyvold med Amos som blev bästa golden och 5e placerad av alla startande i Nkl, Gabriella Nilsson blev 3eplacerad i ungdomsklassen med Isolde i sin debutstart,Ulrik Stake med Moa fick 77 p och fick också en bästa-ruta-placering. Några andra resultat var för Gullan 74 p, Ansgar 69 p, Troopi 55 p, Nelly 50p

Den 3 okt är det dags för Hjärtliga kullens valpträff. Vi hoppas det blir en fin dag med mycket skratt och goa valpar

Och det blev en jättefin dag. Alla kunde komma och Du ser dem på bilden ovan med från vänster Märtha från Åmål, Prime från Tösse, Basse från Örebro, Zambo från Upphärad, pappa Ansgar, Saga från Ulvsby, mamma Moa, Nelson från Partille och Cesar från Hammarö.

26 september var det jaktprov i Sunne och då deltog Livsglädjarna nedan, nämligen Misa Salenby med Livsglädjens Fräsige Frej, Sofia Jansson med Solstormiga Gullan och Ulla med Solstormige Ansgar. Det gick bäst för Misa som lyckades att få ett tredje pris

19 september 2015 hade vi valpträff med Magiska kullen, som föddes 27 mars 2015 med Livsglädjens Ädla Isolde som mamma och Goldzack december Manager (Hector) som pappa. Efter mängder av regn under veckan var det pool även i hundhagen.

Vid jaktprov 5 september 2015 så fick Ulla andrapris med Livsglädjens Charmiga Wilda (Vilja)

Vid jaktprov 29 augusti 2015 i Arvikatrakten lyckades Ulrik Stake att erhålla förstapris med Livsglädjens Hoppfulla Moa.

Förstapris innebar att Sofia Jansson fick lämna ifrån sig Livsglädjens vandringsstav till Ulrik.

7-9 augusti 2015 var vi på Goldenspecialen i Västerås.

De bästa prestationerna utfördes av Sofia Jansson med Livsglädjens Solstormiga Gullan till vänster nedan. Hon blev två av cirka 40 startande i workingklassen för nybörjare och Solveig Nyvold med Livsglädjens Hoppfulle Amos till höger blev trea av alla startande i Dual Purposeklassen. Det var ca 150 deltagande totalt på Goldenspecialen.

I klassen barn med hund deltog drygt tio och där deltog med hedrande resultat både Mathilde med Livsglädjens Solstormige Ansgar och Gabbi med Livsglädjens Charmiga Vilja och Gabbi som Du ser nedan blev utsedd till segrare.

Här nedan ser Du del av gänget som var på MH vid Uddevalla schäferhundklubb fredag 31 juli 2015. Inger Russberg var beskrivare och anläggningsansvarig är Klaus som Du ser längst till vänster på bilden nedan tillsammans med hussar och mattar samt deltagande hundar med från vänster Snuttiga Chip, Solstormiga Nora, Sigge, Gullan, Ansgar, Frank Coppa, Snuttiga Lina och Belgiska Maestro. Vi tackar ansvariga och alla funktionärer och alla valpköpare som ställde upp och gjorde hela dagen så lyckad!

Här nedan ser Du gänget som 14 maj 2015 var på Goldenklubbens inofficiella jaktprov vid Ransjön i Ransäter Från vänster är det Solveig Nyvold med Hoppfulle Amos, Ulrik Stake med Fräsige Frej, Sofia Jansson med Solstormiga Gullan, Misa med Solstormige Ansgar, Pernilla Sjökvist med Jaktliga Ebba och Ulla Eriksson med Charmiga Wilda

Ulrik Stake med Frej fick inteckning i Livsglädarnas vandringsstav.

Och medan ser Du alla pristagarna förutom Solveig som fick åka hem innan det var dags för prisutdelningen. Gabbie fick ersätta henne här

Aktuellt

På bilden ser Du Livsglädjens Påhittige Maestro. Vi har nu parat vår Målriktade Elza med Maestro och vi hoppas på att få fina Dual Purposevalpar i slutet av april med leverans i början av veckan efter midsommar. Vår hemsida har för mycket bilder(mer än 20 000)så den måste göras om. Om Ni vill ha ut bilder från fliken Kullar, så passa på att göra det. Vår gamla hemsida har fått förlängt levotid till någon gång i april 2024 säger vår leverantör. Skicka oss gärna ett mail om Du är intresserad av en valp, så hör vi sedan av oss om läget. Aktuell lägesrapport lägger vi löpande ut här i Aktuelltrutan..