Aktiviteter 2018

Lördag 16 juni hade vi mentalbeskrivning vid Uddevalla Schäferhundklubbs fina anläggning och det var fyra från Sagolika kullen och tre från Bussiga kullen. På översta bilden ser Du förmiddagsgänget med från vänster Bussiga Tazza, Sagolika Ilse, Bussiga Aslan och Bussiga Viggo.
På den undre bilden så gör beskrivaren en sammanfattning av sin bedömning av Sagolika Viggo medan publiken lyssnar. Under tiden som ett ekipage jobbar får övriga hundar inte vara med och i bilarna satt här Sagolika Tova och Ramse samt förmiddagshundarna.

8 juli var vi i Värmlandsbro på Goldenklubbens Open Show och ovan ser Du några Livsglädjare som var där; från vänster Exklusive Leo, Hjärtliga Saga, Lyckliga Lycka(Frida), Lysande Lovis och i/vid tältet Jaktliga Smilla, Underbare Troopi, som vann sin klass och Lussiga Lucia(Lussan), som blev tvåa i sin klass. Dagen före var vi i Sunne på SSRK-utställning och där blev bästa resultat att Hjärtlige Prime fick Excellent med CK.

Nu tränar vi intensivt för deltagande vid Goldenspecialen andra helgen i augusti. Bilden ovan är från vattenträning vid sjön Ärran med Ulric Stake, Misa Salenby och Andreas Solhemmer och hundarna på bilden är Hjärtlige Prime och Märtha, Hoppfulla Moa, Magiska Greta och baktill Funktionelle Hero och till Höger Fräsige Frej samt lite av huvud på Solstormige Ansgar.

Aktuellt

På bilden ser Du ett gäng livsglädjare som tränar inför Goldenspecialen i Västerås andra helgen i augusti. 25 augusti blir det MH och bekräftelsemail har gått ut 15 juli. 8 resp 9 september har vi valpträff med årets kullar. Hör av Dig om Du ej fått mail om detta.