Aktiviteter 2019

5 maj 2019 lyckades Ulric Stake med Livsglädjens Hoppfulla Moa, vilka Du ser på bild ovan, att ta ett förstapris i öppenklass vid SSRK:s officella jaktprov i Vänersborg. Denna merit är Livsglädjens största jaktprovsmerit, hittills.

Lördag 18 maj hade vi valpträff med Höststormiga kullen där pappa var Solstormiga Ansgar och mamma var Lussiga Lucia (Lussan) och hela kullen var ovanligt lika varandra. De som kunde vara med var från vänster Ville från Munkedal, Judith från Dals Långed, pappa Ansgar, Saga från Vargön, Oden från Karlskoga och Leo från Sköllersta. Det vara bara Alice från Vänersborg som ej kunde komma 

Söndag 19 maj hade vi valpträff med Nyfikna kullen med Livsglädjens Rolige Melker (Ecke) som pappa och Livsglädjens Magiska Greta som mamma. Du ser Ecke längst till vänster med husse Tommy Östman och sedan kommer Bobby från Mölnlycke, mamma Greta, Sally från Upphärad, Herkules från Tösse, Guldflinga från Gunnarskog, Louie från Askim, Sigge från Kungsbacka och Nova från Sysslebäck. Den ende som tyvärr inte kunde komma var Hugo i Arvika.

Lördag 25 maj var Ulla  på SSRK:s jaktprov i Borgvik och med Nyårige Trolle lyckades hon få ett andrapris. Du ser Trolle på bilden ovan där vi tränar med en hare på ca 10 kg, som vi fick träna på i brist på kaniner.

Under maj och juni har SSRK i Värmland under fem kvällar anordnat den så kallade WT-cupen i Karlstadstrakten, Kil och Säffle med totalt 60 - 70 deltagare. Det har varit varierande uppgifter att utföra tillsammans med apporteringar på land och i vatten. Nedan ser Du oss som deltagit från Livsglädjargänget, nämligen Tage, Ulric Stake, Erling Sunnarvik, Ulla och Solveig Nyvold. Ulla blev bästa Livsglädjare med en fjärdeplats totalt i sammanräkningen med Nyårige Trolle och sedan kom Tage med Solstormige Ansgar, Erling med Solstormige Franc Coppa, Ulla med Hjärtlige Prime och Ulric med Hjärtliga Märtha, alla bland de ca tio bästa.

6 juli var vi på SSRKutställning i Sunne och 7 juli hade goldenklubben i Värmland ansvar för Goldenklubben Sveriges stora Club Show. Här nedan ser Du en del av Livsglädjargänget som var på plats och det blev glädjande Excellentbedömningar för Pernilla Forslund med Livsglädjens Nyfikne Rocky, Linnea Lundström med Livsglädjens Höststormiga Judith, Noomi Larsson med Livsglädjens Jaktliga Smilla och Ulla med 
Undebare Troopie och Magiska Greta.

Aktuellt

Livsglädjargäng på Club Show i Sunne med en del glädjande excellentbedömningar.Linnea Lundström i Dals Långed har nu parat sin Lysande Lovis med Funktionelle Hero och Du kan se dem under fliken Valpar på G.