6 januari var vi ute i skogen och tränade sök med alla våra nuvarande hundar här hemma och som Du ser på bilderna ovan. På den översta bilden ser Du från vänster Lussiga Lucia(Lussan), Nyårige Trolle, Kraftfulla Gloria(liggande), och Magiska Greta. På den undre bilden ser Du från vänster Hjärtlige Prime, Nyåriga Kajsa, Häftiga Gaija och Aktiva Lizzie. Det var sju grader varmt och man fick nästan vårkänslor.

2 februari var vi med Aktiva Lizzie o Kraftfulla Gloria ihop med Maria med Aktiva Millie, Lotta med Aktiva Cava samt Linnea med Kraftfulla Tora på jaktlydnadsträning med många värdefulla tips för att få bättre stadga i gående med hund, apportering, linjetag och sök mm.

Jaktlydnadsträningen fortsätter med stannaträning, sökarbeten, apporteringsträningar i olika miljöer, skotträning mm och på bilden ser Du Aktiva Lizzie sitta o kolla in fotografen, Kraftfulla Tora,  Aktiva Millie och Cava, Kraftfulla Gloria, Funktionelle Hero och så en Flat, som med också och det kan vara bra för våra hundar att även se andra typer av hundar.

Aktuellt

Märtha fick tyvärr bara en tikvalp samt därtill två hanvalpar som ej klara sig, då hon hade svagt värkarbete och det slutade med kejsarsnitt natt till fredag. På bilden ser Du Gretas nio valpar, varav åtta var hanvalpar. Fler bilder under fliken kullar. Vi hör av oss till alla intressenter närmaste dagarna, om vår möjlighet att erbjuda en valp..Du kan läsa mer under fliken Valpar på G.