6 januari var vi ute i skogen och tränade sök med alla våra nuvarande hundar här hemma och som Du ser på bilderna ovan. På den översta bilden ser Du från vänster Lussiga Lucia(Lussan), Nyårige Trolle, Kraftfulla Gloria(liggande), och Magiska Greta. På den undre bilden ser Du från vänster Hjärtlige Prime, Nyåriga Kajsa, Häftiga Gaija och Aktiva Lizzie. Det var sju grader varmt och man fick nästan vårkänslor.

2 februari var vi med Aktiva Lizzie o Kraftfulla Gloria ihop med Maria med Aktiva Millie, Lotta med Aktiva Cava samt Linnea med Kraftfulla Tora på jaktlydnadsträning med många värdefulla tips för att få bättre stadga i gående med hund, apportering, linjetag och sök mm.

Aktuellt

Vi tycker oss nu se att pälshår börjar att resa sig vid ljumsken på både Greta och Märtha, så vi hoppas på valpar, men kan ännu inget lova. Greta har vi parat med Ecke med hängning på ca 20 min. på dag 11. Vi parade Märtha på dag 12 med progesteron på 26 och dag 14 (torsdag 30 jan.) gjorde vi en andra parning med Belutraces Ector(Enzo) . Leverans kan då bli från ca 21 maj.Du kan läsa mer under fliken Valpar på G. Hör av Dig med mail eller per tel., om Du är intresserad av en valp i vår.