6 januari var vi ute i skogen och tränade sök med alla våra nuvarande hundar här hemma och som Du ser på bilderna ovan. På den översta bilden ser Du från vänster Lussiga Lucia(Lussan), Nyårige Trolle, Kraftfulla Gloria(liggande), och Magiska Greta. På den undre bilden ser Du från vänster Hjärtlige Prime, Nyåriga Kajsa, Häftiga Gaija och Aktiva Lizzie. Det var sju grader varmt och man fick nästan vårkänslor.

2 februari var vi med Aktiva Lizzie o Kraftfulla Gloria ihop med Maria med Aktiva Millie, Lotta med Aktiva Cava samt Linnea med Kraftfulla Tora på jaktlydnadsträning med många värdefulla tips för att få bättre stadga i gående med hund, apportering, linjetag och sök mm.

Jaktlydnadsträningen fortsätter med stannaträning, sökarbeten, apporteringsträningar i olika miljöer, skotträning mm och på bilden ser Du Aktiva Lizzie sitta o kolla in fotografen, Kraftfulla Tora,  Aktiva Millie och Cava, Kraftfulla Gloria, Funktionelle Hero och så en Flat, som med också och det kan vara bra för våra hundar att även se andra typer av hundar.

Den 6 juni hade vi valpträff med Familjära kullen och på bilden ser Du från vänster Alice från Kullavik, Bubbla från Åmål, pappa Hero från Tösse, Lykke från Vargön och Frey från Lysekil.Lissie från Göteborg och Elsa från Vänersborg hade ej möjlighet att komma då det fanns risk för corona i närheten av dem och mamma Frida var i höglöp.Du finner fler bilder under valpkullen. 

Lördag 13 juni hade vi mentalbeskrivning (MH ) vid Uddevalla Schäferhundklubbs anläggning. Det var coronaregler som gällde och därför fick vi ej till något gruppfoto. På bilden ovan ser Du Känslorike Bobby på väg hem efter väl utfört MH. Han älskar att åka bil med huvud ut genom rutan och sitter stabilt i säkerhetsbälte. Deltagande hundar var Höststormige Ville och Saga, Känslorike Sigge, Sally och Bobby, Kraftfulle Aslan och efterlängtade Happy.

Aktuellt

Ulla vilar i 30gradiga värmen med Påhittiga Maestro till vänster och Påhittiga Maja-Stina till höger. De somnade alla tre. De är nu vaccinerade och Maestro vägde 12,3 och Maja- Stina 10,7 kg. Det är ännu inga löpande tikar.