Allt regnande i december har skapat en stor sjö mellan oss och E45an och  Tössestugan och sedan frös det på ganska snabbt, vilket gjorde att vi nu i början av januari 2021 fått en suveränt fin skridsko- och sparkstöttingsis. Nordliga vindarna var lite kyliga men vi höll oss varma med att sparka och hålla koll på våra hundar, som skötte sig mycket bättre  än Bambi på hal is. Längst fram är det Påhittige Maestro och bak till vänster är det syrran MajaStina och till höger är det Lussiga Lucia (Lussan). De var inte alls rädda för det hala underlaget. De var lika orädda för detta som för så mycket annat, vilket känns betryggande inför den kommande mentalbeskrivningen för den Påhittiga kullen, som torde bli i augusti-september 2021.

Vi fortsätter våra lördagsträningar i lydnadsapportering även då vintern försöker skrämma oss med med Kung Bore. Här ser Du en taggad Aktiva Millie som skickas av Maria Westerlind på självaste födelsedagen den 6 februari medan Linnea o Lotta o Ulla o Tage väntar på sin tur.

Aktuellt

På kvällen torsdag 18 februari födde Aktiva Lizzie 11 välskapta valpar, varav 7 tikar. Valparna ökar stabilt i vikt genom att vi får dagligen väga och hjälpa fram vissa o putta bort andra. Mamma Lizzie sköter sig superbra. Vi har nu fastställt köpare till samtliga valpar. Vi har försökt nå de dryga 100 intressenter som ej kan få en valp i denna kull. Kullnamnet är Fartfyllda deras namn har av köparna bestämts till följande : Hedda, Doris, Freja, Sally, Sissi, Maja, Alba, Lufsen, Robin, Remus o Simba..